Succén i Lomma

Lomma Cup är traditionsenligt vårens sista tävling och 2018 var inget undantag. Malmö Taekwondo har alltid varit extremt starka i Lomma Cup och vi bevisar detta återigen, vi håller ut längst. Lördagen startade väldigt starkt där nästan samtliga spelare vinner sin inledande match. När lördagen nått sitt slut så stod sig resultatet 7 guld, 5 silver och 9 brons. Det var helt fantastiskt att få uppleva lördagen där vi vände vår negativa trend att förlora många finaler, likt så vi gjorde i Malmö Open tidigare i april.

På söndagen så var det miniorernas och kadetternas dag. Dagen inledde segt där våra spelare förlorade sina inledande matcher. Men vi lyckades vända vår sega morgon och skapade istället en hel fantastisk förmiddag och eftermiddag. Söndagens resultat blev 6 guld, 4 silver och 6 brons.

Malmö Taekwondo kunde med sina 45 startande i kamp och 7 startande i poomsae återigen försvara bästa klubb priset. Som sagt, vi är ihärdiga och starka mot slutet. Bästa klubb vinner vi överlägset. Söndagens resultat hade varit tillräckligt för att vi skulle kamma hem bästa pris. Totalt i Lomma Cup 2018 så har vi skördat, 13 guld, 9 silver och 15 brons. Stort, stort grattis till era fina prestationer. Nu vill vi att ni riktar ert fokus på att klara graderingen och ta ert nästa bälte.

 Lördagens Resultat                          Söndagens Resultat 

 

Senaste inläggen

Updated: 13 maj, 2018 — 20:34
KFUM Malmö Taekwondo © 2014 Frontier Theme