Samlingstider inför Malmö Open

Nästa vecka smäller det. Vår egen tävling, Malmö Open, kickar igång. I år har ca 630 deltagare i kamp och 90 deltagare i poomsae anmält sig.

Fredagen den 27e april så väger vi in i Baltiska Hallen. OBS! Invägning gäller endast kamp. Malmö Taekwondo samlas 16:50 så vi är redo att väga in 17:00.
Lördag är det tävlingsdag och Malmö Taekwondo samlas i Baltiska Hallen 08:00. Det gäller både kamp och poomsae.

Blir ni försenade eller inte kan samlas under dessa tider så meddelar ni er tränare.

Öva mönster hemma

I följande länkar så förklarar en fantastisk kille, Robert, från Grästorps taekwondoförening alla mönster. Länkarna är installerade så ni hoppar rätt in när Robert börjar göra mönsterna. Vill ni gå på djupet av mönsterna så kan ni spola tillbaka från sekund 1.

Taeguk Il jang – Första delen av den stora evigheten
Taeguk Ee jang – Andra delen av den stora evigheten
Taeguk Sam jang – Tredje delen av den stora evigheten

Taeguk Sa jang – Fjärde delen av den stora evigheten
Taeguk Oh jang – Femte delen av den stora evigheten
Taeguk Juk jang – Sjätte delen av den stora evigheten
Taeguk Chil jang – Sjunde delen av den stora evigheten
Taeguk Pal jang – Åttonde delen av den stora evigheten

Hjälp på Malmö Open

Inför Malmö Open så kommer vi behöva all hjälp vi kan få med att ställa i ordning Baltiska Hallen. Tävlingen lockar hit över 600 tävlanden i kamp och ca 100 i poomsaen. För att göra Malmö Open till den fantastiska tävling som vi brukar så behöver vi er hjälp.

Ni som kan hjälpa till att ställa i ordning Baltiska Hallen på fredag från klockan 12:00 är supervälkomna.

För er som kan hjälpa till vara funktionär under lördagen, maila Tommy@malmotkd.se så ger han er information.

Tre instruktörer utsedda till årets idrottsledare

Vi har nyligen nåtts av den fantastiska nyheten att Oxies egna teddybjörn Roberto B. och Malmös Jennifer Å också blivit utsedda till årets idrottsledare. Tidigare idag fick vi meddelandet att Oxies Emilia B. blivit utsedd till årets idrottsledare utav sparbanksstiftelserna i Skåne, nu kan vi även lägga till Roberto B. och Jennifer Å till den listan. Det är helt fantastiskt hur Malmö och Oxie Taekwondo har tillsammans fått fram så fantastiska idrottsledare och vi är så stolta över att andra uppmärksammar våra duktiga och kompetenta ledare. Sparbanksstiftelserna utser varje år 250 idrottsledare som har gjort det lilla extra för barn och ungdomsidrotten i Skåne. För den fina utmärkelsen utdelas också ett stipendium som tack för deras fina insatser till idrotten och vi på Malmö och Oxie taekwondo kan inget annat än att ställa oss upp och tacka ödmjukt för deras fantastiska insatser. För oss är Ni, Emilia, Roberto och Jennifer, ovärderliga och vi vill säga stort grattis för den fina utmärkelsen.

Grattis Emilia – Årets idrottsledare

KFUM Malmö Taekwondo © 2014 Frontier Theme