Grattis till våra nya svartbältare

I lördags genomfördes årets första dangradering och det blev en supersuccé. 10 taggade utövare skulle genomgå en tung och svettig gradering, 8 av de skulle upp och ta sitt första dan, två utövare var där för att ta sitt 4e dan.

Graderingen varade i 3,5 timmar och där vänta alla moment som en gradering ska innehålla, gående grundtekniker, sparring, sparkar, krosstekniker och mycket mer.

Åtta utövare gör sin första dangradering och presterar, trots sin nervositet, väldigt bra. Petri och Sergey som ska gradera till sitt fjärde dan visar under graderingens gång att ålder och erfarenhet väger mycket i stressade situationer och är väldigt kyliga graderingen igenom. Trots både erfarna utövare och nervösa utövare så gick graderingen bra för gänget och alla klarade sig.

Stort grattis till era nya bälten!

Malmö Open funktionärer

Kära medlemmar, Malmö Open spås bli en fantastisk tävling med en hel del tävlanden. För att kunna arrangera vår tävling på bästa möjliga sätt så behöver vi Er hjälp som funktionärer.

Den 27e april kommer vi ställa i ordning Baltiska Hallen och på den 28e april är det själva tävlingsdagen och det är här vi kommer behöva mest hjälp. Har ni bekanta som vill ställa upp så får de gärna följa med.

Anmälan görs till tommy@malmotkd.se

Träna gratis under sportlovet

Det är dags för Kul i Malmö! Varje sportlov erbjuder Malmö stad barn i kommunen att prova på olika sporter. Hos oss på Malmö Taekwondo får du prova träna taekwondo i en av Sveriges absolut största taekwondoföreningar. Vi har erfarna tränare som hjälper er komma igång på ett snabbt och roligt sätt.

Träna hur många gånger ni vill under sportlovet (vecka 8) d.v.s. mellan den 19e – 23e februari. Vi kommer ha två pass dagligen och det är bara att komma förbi oss mellan följande tider:

Pass 1: 10:00 – 12:00
Pass 2: 12:30 – 14:30

Har du några frågor kontakta oss

 

Förändrad träningsavgift fr.o.m. 180201

Från och med första februari 2018 så kommer träningsavgifterna att höjas. De som berörs är barn från 5 år och uppåt, ungdom och vuxen. Det innebär att barn som är 4 år inte berörs av förändringen.
De nya träningsavgifterna blir enligt följande:

Ålder Medlem & träningsavgift / halvår Medlem & träningsavgift / helår
600 kr 1000 kr
5-12 1400 kr 2400 kr
13+ 1500 kr 2600 kr

Välkomna tillbaka till träning

Det är med ett stort steg vi går ifrån 2017 och in till det nya året 2018! Imorgon så är det den andra veckan på vårt nya år vilket innebär att träningen för alla drar igång igen. 2018 kommer bjuda på en hel del nyheter, i skrivande stund byggs en ännu större träningslokal på första våningen som ger oss tillgång till ytterligare ca 200 kvm träningsyta.

Imorgon 8/1 drar träningarna igång för alla ungdomar HÄR kan du se vilken tid du tränar. Är du ny och vill komma igång med din träning, då kan du klicka HÄR för att kontakta oss.

OBS! I december månad blev det en stor skada i herrarnas omklädningsrum vilket har lett till att man har fått riva hela golvet och vi kommer att sätta ett nytt golv. Detta innebär just nu att herrarna inte har någonstans att byta om. Vi ber er därför herrarna komma ombytta och klara inför träningen tills omklädningsrummet är färdigt. Vi tackar för visad förståelse.

Omgradering barn

För de barn som inte hade möjlighet att delta på ordinarie gradering finns det nu chansen att gradera sig vid omgraderingstillfället.

Omgraderingen kommer att vara tisdagen den 16 januari klockan 18.00 i nya lokalen på första våningen (Entréplan).

Anmälan (i samråd med era tränare) och betalning görs på plats.

Vid frågor kontakta Mommo på mommo@malmotkd.se

KFUM Malmö Taekwondo © 2017 Frontier Theme