Brons i Holland!

Årets första internationella tävling, för Malmö Taekwondos del, är genomförd. Fyra fighters åkte till Eindhoven, Holland för att tävla i en av Europas allra största tävling. Det är ett mycket ungt lag som vi skickade, Dean är andraårs senior och ställdes i första matchen mot en mycket rutinerad fransk kille och där Dean förlora. Jakob är förstaårssenior men han har under 2017 testat på några seniortävlingar. I Holland gick det inte hela vägen idag, han blev diskvalificerad mot Armenien.

Zoe som är 16 år, tävlar som junior och jobbar fortfarande stenhårt med att etablera sig i sin viktklass. Zoe ställdes mot en lång rysk tjej som Zoe inte kunde rå på.

Joseph som endast är 15 år plockade hem ett brons. Joseph har haft en väldigt stark höstsäsong där han gick obesegrad igenom alla svenska cuper och SM. Totalt gick Joseph 5 tuffa matcher. Joseph hade en fantastisk dag och vann 15-3 mot Vitryssland, knockade sin belgiska motståndare, överlägsenhet mot Holland, 30-10 och överlägsenhet mot Storbritannien kvartsfinalen. Som sagt fantastiska matcher för Joseph och i semifinalen väntade en spanjor. Det var en väldigt tight match, men tyvärr förlora Joseph 12-11.

Senaste inläggen

Updated: 10 mars, 2018 — 22:15
KFUM Malmö Taekwondo © 2014 Frontier Theme