Resultaten i Billes Cup

Billes cup var för vår del en intressant tävlingshelg blandat med en hel del känslor. Till en början så var det ett olyckligt sjukdrabbat lag, utav 21 anmälda så lyckades fyra fighters bli sjuka som inte ens kunde ta sig till invägningen. Kvar var alltså 17 taggade fighters som ville tävla och gå många matcher.

Tävlingen inledde väldigt bra för oss där majoriteten vann sina inledande matcher och matchen därpå. Det är väldigt starkt av våra utövare att visa upp att de inte bara klarar av att vinna en match utan flera. Taekwondo är ett utslagningssystem, vinna eller försvinna. Härligt att se våra fighters med en sådan mental styrka. Utav våra 17 tävlande lyckades hela 13 stycken ta sig till final. Under finalerna möttes vi av en hel del motgång och förlorade tyvärr fler finaler än vad vi vann. Överlag blev det 5 guld, 8 silver och 3 brons. Ett fantastiskt lag som kämpat hårt under hela lördagen, stora som små fighters.

Stort grattis till era fantastiska prestationer. Nu laddar vi om inför Malmö Open! En tävling vi verkligen ser fram emot. Har ni inte anmält er så kan ni göra det i shopen.

Senaste inläggen

Updated: 4 mars, 2018 — 10:57
KFUM Malmö Taekwondo © 2014 Frontier Theme